ТуреччинaТуризм

У Туреччині розповіли, чи закриють кордони для туристів через COVID-19

Турецька влада, незважаючи на зростання захворюваності коронавірусом в країні в останні тижні, поки не розглядає питання про закриття кордонів.

Напередодні президент Туреччини Тайіп Ердоган оголосив про нові обмежувальні заходи через збільшення числа випадків коронавірусу в країні. Лазні, сауни, басейни, спортзали закриті з вівторка. У торгові центри пропускають певну кількість відвідувачів і тільки по цифровому коду. Комендантська година діє з 21 до п’яти годин ранку у робочі дні, а також з 21 години п’ятниці до п’яти годин ранку понеділка. Раніше в країні була припинена робота кафе і ресторанів, крім обслуговування на винос.

«На даний момент питання про закриття кордонів в Туреччині на порядку денному не стоїть», – сказав співрозмовник агентства.

Як заявив раніше глава МОЗ Республіки Фахреттін Коджа, пандемія коронавірусу в ряді регіонів Туреччини, в тому числі в Стамбулі, досягла третього піку. Протягом останніх тижнів в країні неодноразово фіксувалися рекордні показники нових випадків хвороби і смертей від неї.

У вівторок, 1 грудня, число виявлених заражених за добу склало 31 219, померли 188 осіб, обидва показники стали найбільшими з початку епідемії.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button