Наука та ITТуреччинa

Google навчить турецьку молодь розробці мобільних додатків

Google відкриє свої двері для 2 тис. молодих людей в Туреччині, щоб допомогти їм у їх технологічній кар'єрі, заявив міністр промисловості і технологій республіки Мустафа Варанк.

Google відкриє свої двері для 2 тис. молодих людей в Туреччині, щоб допомогти їм у їх технологічній кар’єрі, заявив міністр промисловості і технологій республіки Мустафа Варанк.

На найбільшому в Туреччині технологічному і аерокосмічному заході Teknofest відбулася церемонія підписання угоди про створення академії для підготовки молодих людей, зацікавлених у розробці мобільних ігор і додатків, повідомляє Hurriyet.

Академія була створена в рамках співпраці Google Туреччина і Фонду підприємництва Туреччини і Центру підприємництва T3 за підтримки Міністерства промисловості і технологій і управління президента з цифрової трансформації, вказує видання.

«Google проведе навчання для нашої молоді, яка цікавиться розробкою ігор і додатків в Туреччині. 2 тис. наших молодих людей зможуть пройти безкоштовне навчання тривалістю до 400 годин», – повідомив Варанк.

Разом з тим він підкреслив, що молодь, яка бере участь у тренінгу, також може отримати наставницькі послуги від Фонду підприємництва та Центру підприємництва T3 про те, як створити свої власні компанії.

Крім того, Варанк зазначив, що вони можуть зустрітися з інвесторами.

У висновку міністр закликав молодих людей, зацікавлених у розробці додатків, брати участь у цій програмі.

«Розробники ігор і розробники додатків майбутнього закінчать цю академію, і я сподіваюся, що вони створять свої власні ініціативи разом з нашими фондами», – сказав він.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button