Культура

На дитячому Євробаченні-2020 Україну представлятиме учень школи «Меридіан»

На дитячому «Євробаченні» Україну представить Олександр Балабанов

На дитячому Євробаченні-2020 Україну представлятиме учень школи «Меридіан» Олександр Балабанов із піснею «Відкривай».

Переможця Нацвідбору визначали з-поміж 11 фіналістів за підсумками голосування журі та глядачів, повідомляє пресслужба Суспільного мовлення.

14-річний Олександр Балабанов народився в Донецьку. Вокалом захоплюється змалку. З чотирьох років відвідував дитячий колектив із народного співу. У вісім із батьками переїхав до Києва, де почав навчатися естрадного вокалу. Вільно говорить англійською мовою, вивчає німецьку та турецьку. Олександр — переможець і лауреат майже сорока міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів і фестивалів.

Дитяче Євробачення відбудеться 29 листопада. Через пандемію коронавірусу організатори не зможуть запросити учасників у Варшаву для змагань. Юні співаки виступатимуть у студіях своїх країн.

Олександр Балабанов (14 років) народився в Донецьку. Захоплюється вокалом змалку, уже в чотири роки відвідував дитячий колектив із народного співу. У вісім із батьками переїжджає до Києва, де починає навчатися естрадного вокалу й вступає до школи мистецтв на музичне відділення. Вільно говорить англійською мовою і вивчає німецьку та турецьку. Олександр — переможець і лауреат майже сорока міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів і фестивалів.

Члени журі поділилися своїми враженнями, чому обрали Олександра Балабанова.

«В дитинстві мені довелось чимало поїздити по різних конкурсах, і ось прийшов час самому побути у складі журі! У національному відборі на дитячий пісенний конкурс Євробачення-2020 я віддаю свій голос за Олександра Балабанова. Сашко — самобутній вокаліст, харизматичний та впевнений юний артист, але найбільше у ньому чіпляє те, як він відчуває музику і кайфує від неї. Я вірю, що такий щирий та талановитий музикант зможе прозвучати якісно у будь-якому форматі. Олександре, удачі, і нехай тебе відкриє весь світ. Love, peace, music», — написав на своїй інстаграм-сторінці соліст гурту Pianoboy, член журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2020 Дмитро Шуров.

«Мені 27 років і здається ще нещодавно я так само мріяла вийти на якомусь із конкурсів у фінал, зуміти заспівати на великій сцені із крутим звуком та світлом, показати себе і зуміти… Я знаю як це хвилююче. Я знаю як складно чути справжнього себе вже у такому юному віці.

Тому віддаю свій голос за Олександра Балабанова, бо у ньому чую вільність, харизму, світло в очах і любов. Він справжній і, думаю, Ви також це помітите по відео;) Хай щастить! Радію і тішусь, що є такі», — зазначила, віддаючи свій голос, українська співачка й реперка, членкиня журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2020 Аліна Паш.

Нагадаємо, Суспільний мовник долучиться до Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2020», що відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща).

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button