Культура

Гранд-фінал пісенного конкурсу «Кольори голосів» у межах Міжнародного фестивалю мов та культур (IFLC) відбудеться 26 червня 2021 року o 21.00

ГОЛОСУЙМО за УКРАЇНУ!!! ГОЛОСУЙМО за СОФІЮ!!!

У межах Міжнародного фестивалю мов та культур (IFLC), який вже багато років об’єднує молодь з усього світу під гаслом дружби, миру та солідарності, проводиться пісенний конкурс «Кольори голосів». Переможницею національного відбору стала Софія Швець, яка представлятиме Україну на гранд-фіналі музичної феєрії, що розгортатиметься у форматі онлайн.

Святковий захід (з нагоди пісенного конкурсу «Кольори голосів») розпочнеться о 21:00 за київським часом у суботу, 26 червня 2021 року. Одразу після завершення основної частини програми, о 23:30, буде активовано посилання для участі у глядацькому голосуванні. Воно залишатиметься активним протягом 36 годин. Остаточні результати конкурсу на 70 % залежатимуть від голосів членів журі, а на 30 % – від голосів глядацької аудиторії. Глядачі можуть голосувати за свого фаворита необмежену кількість разів. Від України виступатиме Софія Швець, і для неї дуже важливі ваша підтримка та голоси. Отже, голосуймо за Софію! Поділіться цією інформацію зі своїми рідними та друзями!

Максимум перепостів всім, всім, всім!!!

Посилання для голосування: https://www.surveymonkey.com/r/IFLC2021
Міжнародний XIX фестиваль мов та культур IFLC у форматі конкурсу вперше відбувається в усьому світі.

Україну з українською піснею та в національному вбранні представляє талановита киянка Софія Швець (15 років).

Вона з’явиться на youtube каналі 26 червня зі своїм виступом, який оцінюватиме Всесвітнє фінальне журі. До балів журі додаватимуть кількість голосів, отриманих шляхом всенародного голосування як українців, так і жителів інших країн.

Пряма трансляція Грандіозного фіналу Міжнародного фестивалю мов та культур IFLC буде відбув.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button