Культура

Доброчинна виставка від платформи GOLDEN TIME TALENT та учасників.

Також, під час виставки пройшов благодійний концерт на підтримку України, яка в той день боролась за свою незалежність та свободу від рашиської навали вже 500 день!

8 липня у Holland Park Avenue, Great Britain, відбулась грандіозна виставка робіт учасників міжнародної платформи  GOLDEN TIME TALENT. Виставка відбулась в рамках щорічного міжнародного фестивалю, де були представлені картини найталановитіших художників-переможців з 21 країни світу. Зал був наповнений барвами різноманітних витворів учасників. Роботи випромінювали енергію художників, надихали та тішили своїм розмаїттям.

Учасниками виставки стали такі неймовірні митці: 
ANGELE SIMOLIUNIENE, ANYUTA ARAKELYAN, Audronius Vaidalauskas, Ayten Guliyeva, Boris Fishbeyn, Dilara Teregulova, Elena Keidar, Elvira Lint, Galina Shepeleva, Inna Grigorian, Irene Englezou, Iryna Oharko, JULIA ZABROCKA, Kateryna Tsyvunova, Kazakova Daria, Khokhriakova Olena, Kostenko Snezhana, Kseniia Kotliarova, Larisa Bubela, Larisa Maksimenko, Liliya Maksymenko, Liudmyla Shevchenko, Mariia Bliudik, Maryna Alyabusheva, Nadiia Oleshchuk, Natalia Lysenko, NATALIIA BOIKO, Natalija Solovjevskaja, Oksana Chursina, Oleksandra Horscroft, Olena Haiduk, Olena Honart, Olga Barashykova, Olga Khilchгenko, Olha Kens, Serhii Tsymbal, Snezana Volineca, Sona Harutyunyan, Susana Avanesyan, Svitlana Pakholiuk, Tatiana Vistin, Valeri Guboglo, Yulia Sirotsinska

Серед художників були представники таких країн: Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Eesti, France, Georgia, Germany, Hungary, Israel, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Moldova, Netherlands, Poland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, United States of America.

Також, під час виставки пройшов благодійний концерт на підтримку України, яка в той день боролась за свою незалежність та свободу від рашиської навали вже 500 день!

На сцені театру виступили чудові та яскраві: 
Дарія Склярик з поетичним словом, Василь Прокіпчук, співак-соліст Київської опери, Софія Біла, юна зірочка, котра співала разом з Ель Кравчуком, Наталією Бучинською, Зібровим, VioLady Zoriana & Igor Magic Saxopone, Завершила виставку чарівна співачка NEWMA.

Кожен з присутніх художників та митців висловився на підтримку сильного та сміливого народу України, який бореться та обов’язково переможе загарбників! Учасники виставки говорили про 500 днів повномасштабної війни в Україні з боку рф, і що ця гібридна війна, котра переросла у відкриту, нечувано агресивну, насправді триває вже десятий рік. Також донесли до всіх, що Україні нагально потрібно закрити небо, вступ до НАТО, більше зброї та іншої допомоги. Закликали не тільки підтримати, а й стати разом до боротьби протид світового гено- та екоциду, вимагати звільнення полонених, в т.ч. азовців. Вшанували пам’ять загиблих військовий та цивільного населення, дали посил на укріплення сили Духу всім захисникам та всім тим, хто в Україні, особливо у зоні пекельних подій.

Під час виступів художників та артистів у залі панувала атмосфера єдності, сили духу та надії.
Хочеться окремо завдячити організатору та президенту платформи GOLDEN TIME TALENT Інесі Білій, яка організувала вже 5 благодійних виставок робіт українських художників у Лондоні, зокрема у музеї Northampton Museum and Art Gallery, за підтримки Нортхемптонської міської ради.

Щира вдячність кожному учаснику виставки та концерту за підтримку та причетність до такої чудової події. Безмежно вдячні організаторці фестивалю “GOLDEN TIME TALENT”  Інесі Білій та Українському Громадському Центру (при Лондонському відділі СУБ).

Вся команда платформи GOLDEN TIME TALENT бажає якнайшвидшої перемоги Україні та миру у всьому світі!

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button