Освіта

Міжнародна школа «Меридіан» День знань святкувала в саду

У Києві Міжнародна школа «Меридіан» 1 вересня розпочала новий навчальний рік.

У День знань вхід батьків до школи обмежили у зв’язку з епідемією Сovid-19. Свято провели в шкільному саду. Участь взяли тільки батьки першокласників.

На вході дітям вимірювали температуру. Учні дезінфікували і мили руки.

День знань почався з того, що учні подзвонили в дзвінок, передаючи його з рук в руки. Вони читали вірші, зіграли невелику п’єсу про боротьбу добра і зла.
Заступник директора школи «Меридіан» Світлана Мотозюк побажала учням здорового і успішного нового навчального року.

Міжнародна школа «Меридіан» цьогоріч буде видавати учням після закінчення навчання відразу два атестати. Школа домовилася про співпрацю з Persson Education. Додала освітню програму Edexcel до української системи освіти. Тому учні «Меридіана» зможуть легше і зручніше вступити до будь-якого навчального закладу по всьому світу.

Влітку вчителі «Меридіана» пройшли навчання. Представник Persson Education Стейсі Робертс розповіла їм все до найдрібніших деталей про освітню програму Edexcel.

Школа «Меридіан» оснащена новими кабінетами з розумною дошкою і сучасними технологіями. Повністю готова до навчання в умовах епідемії Сovid-19. При вході в школу всім вимірюють температуру. Проводять дезінфекцію.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button