Наука та IT

Школа-ліцей «Чорноморський» готова до навчання в умовах епідемії

У школі працюють висококваліфіковані фахівці. Є комфортні кабінети з сучасним обладнанням і огороджена територія з цілодобовим відеоспостереженням.

Школа-ліцей «Чорноморський» готова до нового навчального року. Керівництво школи вжило всіх заходів для підготовки навчання в умовах пандемії коронавірусу.

«Чорноморський» – це єдина школа в Україні, яка видає учням після закінчення навчання два дипломи – українське свідоцтво державного зразка і Британський атестат про повну загальну середню освіту міжнародного зразка А-Level. З ним учні можуть вступати до найпрестижніших університетів Великої Британії, США, Канади, Австралії та країн Європи.

У шкільному педагогічному колективі працюють висококваліфіковані фахівці. в комфортних кабінетах із сучасним обладнанням. У школі високий рівень безпеки, огороджена територія з цілодобовим відеоспостереженням. Крім високоякісної освіти, для дітей також передбачене планування дозвілля у вигляді функціонування різних гуртків і курсів. У школі є триразове збалансоване харчування.

Джерело: Школа – ліцей «Чорноморський»

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button