Life Style

Інді-поп співачка Riya зняла телефоном новий кліп

Українська інді-поп співачка Riya оприлюднила атмосферний кліп на романтично-осінню пісню «Під плащем». У відео співачка показала історію, створену зі своїх архівних відео знятих на iPhone.

За словами Riya, пісня «Під плащем» ідеально поєднується з гітарою і передає надзвичайно чуттєву атмосферу. Ліричну баладу співачка створила у колаборації з ізраїльським музикантом Emil Khachaturian.
Українська інді-поп співачка Riya оприлюднила атмосферний кліп на романтично-осінню пісню «Під плащем». У відео співачка показала історію, створену зі своїх архівних відео. За словами Riya, пісня «Під плащем» ідеально поєднується з гітарою і передає надзвичайно чуттєву атмосферу. «Пісня “Під плащем” вийшла дуже романтичною і навіть інтимною. Вона дуже щира. Мені хотілося передати у відео цю саму романтику, тепло і щирість», – розповідає Riya. Ліричну баладу співачка створила у колаборації з ізраїльським музикантом Emil Khachaturian.
«Коли я вперше почув пісні Рії, я був переповнений емоціями від її музичної щирості. Коли пропонував колаборацію, в той момент підсвідомо розумів – вийде чудовий творчий тандем», – розповідає Emil Khachaturian. Нагадаємо, що влітку співачка RIYA стала членом журі від України в онлайн-версії
“Євробачення 2020”. Пройшовши шлях від учасниці альтернативної версії “Євробачення” до журі онлайн версії.
Lyrics & Music – Riya Music – Emil Khachaturian https://www.instagram.com/emil_khacha…
SoundProduction – Alexander Don https://instagram.com/alexxander_don
Riya в соцмережах:
Emil Khachaturian в соцмережах: Facebook https://www.facebook.com/EmilKhamusic
Booking/PR: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button