Україна

У ЖК «Файна Таун» відкрився магазин екопродуктів Fruteka

«Файна Таун» продовжує наповнюватися різними магазинчиками. Сьогодні для жителів комплексу та прилеглих будинків свої двері відкрила лавка екопродуктів Fruteka.

«Файна Таун» продовжує наповнюватися різними магазинчиками. Сьогодні для жителів комплексу та прилеглих будинків свої двері відкрила лавка екопродуктів Fruteka.

У столичному житловому кварталі «Файна Таун» відбулося відкриття магазину екопродуктів Fruteka.

Про це UA24/НОВИНИ стало відомо з повідомлення на сайті девелоперської компанії KAN, що зводить квартал «Файна Таун».

Магазин розташований в будинку №2 і виходить на вулицю Салютну. Знаходиться він поруч з «суші майстер». Асортимент магазину включає свіжі фрукти і овочі, а також крафтовий хліб. Поставка свіжих овочів і фруктів здійснюється щодня. Також у продажу є свіжа зелень, фруктові салати, різні паростки, в тому числі, екзотичні.

Крафтовий хліб – це предмет особливої гордості Fruteka. Він готується вручну з власного цільнозернового борошна. І при цьому випікається в печі на дровах. Що ще важливо, хліб можна замовити індивідуальним замовленням, а співробітники магазину зроблять доставку прямо додому.

Замовити доставку додому можна не тільки для хліба, але і для всього наявного асортименту. Оформити замовлення можна через облікові записи Fruteka в соціальних мережах або чат в Telegram.

І ще! Щотижня в магазині з’являються нові акційні пропозиції та сезонні знижки. Стежити за ними можна в соціальних мережах і в Telegram-каналі Fruteka.ua.

 

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button