СвітТуреччинa

Акар: Погроза Азербайджану сприймається як погроза Туреччині

Будь-які погрози на адресу Азербайджану будуть розглядатися як погрози на адресу Туреччини, заявив міністр національної оборони Хулюсі Акар.

Будь-які погрози на адресу Азербайджану будуть розглядатися як погрози на адресу Туреччини, заявив міністр національної оборони Хулюсі Акар.

«Ми сприймаємо погрози на адресу Азербайджану як спрямовані проти нас. Ми сподіваємося, що Вірменія дотримується режиму припинення вогню і не допустить ніяких помилок, і що режим припинення вогню в регіоні стане постійним і буде забезпечена стабільність», — цитує його Hurriyet.

За його словами, Регіон переживає складний період, і Туреччина уважно стежить за розвитком подій. Разом з тим він підкреслив, що Туреччина поважає територіальну цілісність і права на суверенітет всіх своїх сусідів.

«У нас немає жодного наміру будь-яким чином порушувати чиїсь кордони. З іншого боку, ми нікому не дозволимо порушувати права ні наших, ні наших друзів на суші, на морі і в повітрі», — вказав Акар.

Він також зазначив, що Збройні сили Туреччини (TSK) переживають найбільш напружений період в історії Турецької Республіки.

«Всі наші сили наполегливо працюють і при необхідності віддають свої життя. Таким чином, наша боротьба триває. Щоб забезпечити безпеку наших братів і сестер, ми прагнемо до цього. Крім того, всі повинні знати, що у нас немає ніякого прихованого порядку денного», — заявив він.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button