ВідеоУкраїна

ВІДЕО | «Сяйво» та «Меридіан» пригостили обідом працівників лікарні, які борються з коронавірусною інфекцією

"Бути людиною – це творити добро"

21 травня 2020 року представники Міжнародного культурного центру «Сяйво» та Міжнародної школи «Меридіан» здійснили візит до Київської міської клінічної лікарні № 9, яка є однією з трьох медичних установ української столиці, що опікуються лікуванням пацієнтів із коронавірусною хворобою.

Відвідини освітян відбулися у межах благодійної кампанії, яку названий центр координує спільно з міжнародним освітнім закладом вже не перший рік. Так, співробітники «Сяйво» і школи «Меридіан» вирішили пригостити команду з 60-х українських медиків смачним обідом та вечерею, аби бодай трохи розрадити і потішити їх у цей нелегкий час.

Представників культурного центру та міжнародної школи люб’язно зустріли провідні співробітники Київської міської клінічної лікарні № 9 – її директор пан М. Д. Валюк та його заступник з хірургічної допомоги і заслужений лікар України пан С. Л. Нечипорук, які разом з колегами самовіддано борються за життя  і здоров’я наших громадян в умовах пандемії.

Міжнародний культурний центр «Сяйво» представив його керманич – професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відомий український історик В. І. Сергійчук. Обмінявшись контактами з лікарями, пан Володимир, який доправив пакунки із благодійним провіантом, щиро подякував нашим медикам за їхню безкорисливу і таку важливу працю. Коротко описавши коло своїх наукових інтересів, пан Володимир пообіцяв у майбутньому подарувати бібліотеці медичного закладу кілька примірників своїх творів і навідатися з лекціями з історії України.

Директор Київської міської клінічної лікарні № 9 М. Д. Валюк, який зробив особливий акцент на діяльності вітчизняних медиків, що стоять на сторожі життя українців, від імені колег і всього персоналу лікарні подякував Міжнародному культурному центру «Сяйво» та Міжнародній школі «Меридіан» за ініційований та успішно реалізований ними проект соціальної допомоги, яка є не лише вкрай необхідною, а й своєчасною. До його слів приєднався й заступник з хірургічної допомоги пан С. Л. Нечипорук.

Міжнародний культурний центр «Сяйво» та Міжнародна школа «Меридіан» теж хочуть висловити величезну подяку М. Д. Валюку, С. Л. Нечипоруку та усій команді фахівців Київської міської клінічної лікарні № 9 за гостинність, людяність і ту суспільно важливу справу, якій вони присвячують кожен день свого життя. Дякуємо вам за те, що радо прийняли наше невеличке частування на знак поваги і безмежної вдячності усім вам.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button