Туреччинa

Ув’язнений у місті Сіліври загинув від коронавірусу.

Всього інфікованих COVİD-19 у цій в'язниці досягло 82 людини. У повідомленні від 8 травня 2020 року говориться, що тести на виявлення інфекції показали позитивний результат в 44 ув'язнених.

Ув’язнений у місті Сіліври загинув від коронавірусу. У в’язниці Сіліврі 21 травня від короновірусної інфекції загинув ув’язнений, про це повідомила прокурора Туреччини.

Всього інфікованих COVİD-19 у цій в’язниці досягло 82 людини. У повідомленні від 8 травня 2020 року говориться, що тести на виявлення інфекції показали позитивний результат в 44 ув’язнених.

На даний час вони проходять лікування. З цієї дати в пенітенціарній установі в координації з Управлінням охорони здоров’я Стамбула проводяться заходи з виявлення вогнища зараження. На сьогоднішній день число випадків COVID – 19 у в’язниці Сіліврі становить 82.

Порушення в турецькій в’язниці!

Депутат парламенту від ДПН Фелекнас Уджа направила депутатський запит міністру юстиції Абдулхаміту Гулю про заходи, що вживаються проти поширення коронавірусної інфекції в тюрмах. Депутат зазначила, що заходи, які вживаються у в’язницях проти коронавірусу, не достатні. Як приклад вона навела ситуацію у в’язниці Байбурт. «У в’язниці типу ” М ” Байбурт дезінфекція проти Covid-19 проводиться не на належному рівні. Співробітники виправної установи не дотримуються соціальну дистанцію. Засудженим не видають захисні маски. Є повідомлення, що наглядачі видали одну маску на вісім чоловік і сказали «Нехай одягає той, хто говорить», – розповіла Уджа. Крім того, депутат повідомила про високі ціни на засоби гігієни в тюремному магазині, не дотримання норм гігієни в самих камерах і відсутність гарячої води.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button