Наука та IT

Меланія Трамп відвідала школу гюленістів в Оклахомі

Відвідування школи Меланією Трамп не сподобається Ердогану.

Перша леді США Меланія Трамп в рамках туру по трьом штатам відвідала в Оклахомі початкову школу Dove School of Discovery в Талсі, де, як заявляють в Білому домі, в навчальній програмі особливу увагу приділяють вихованню особистості, передає Голос Америки.

Dove School of Discoverу, одне з 69 загальноосвітных навчальних закладів Талси, не випадково було обрано для візиту пані Меланії Трамп. Ця школа увійшла у список переможців, які отримали державні й національні нагороди за програму особистісного розвитку школярів, як повідомляє usa.one.

Перша леді США була з офіційним візитом в Оклахомі – цією поїздкою вона дала старт своєму дводенному туру по трьох штатах, у рамках якого вона планує привернути увагу до своєї соціальної кампанії Be Best (цей проект фокусується на здоров’ї дітей і спрямований на забезпечення допомоги підліткам у боротьбі зі знущанням і булінгом у соціальних мережах), відмічає spletnik.ru.

«Дякую вчителям, кервництву й учням школи за вашу гостинність. Було проведено дуже важливу роботу. Дуже важливо, що освіта – це не лише навчання наукам. Це також розвиток сильного характеру й розуміння різних цінностей», – написала Меланія Трамп в  Instagram.

Dove School of Discovery у Талсі належить послідовникам руху Хізмет, натхненником якого є Фетхуллах Гюлен. Послідовників руху Хізмет, ябо, як їх ще називають, гюленістів, сьогоднішній президент Туреччини Ердоган звинувачує в участі невдалого військового перевороту, який стався у липні 2016 р., і переслідує їх по всьому світу з вимогою передати їх Туреччині. Сам Гюлен і його послідовники відкидають усі звинувачення.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button