КультураТуреччинa

Netflix відкриє офіс у Стамбулі

Netflix, американський потоковий сервіс, згідно з їх останніми інвестиціями в Туреччину, оголосив про відкриття свого офісу в Стамбулі.

Цей крок створить більш потужний спосіб просування продукції в Туреччині по всьому світу, йдеться в заяві Netflix, яка має 195 млн передплатників по всьому світу.

Офіс відкриється в другій половині 2021 року, він надасть нові можливості для працевлаштування, цитує повідомлення Hurriyet.

Міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой заявив, що він радий тому, що така глобальна компанія відкриє офіс в Туреччині.

«Наша кіно – і теледраматична індустрія, яка особливо розвивалася в останні 15 років, стала одним з важливих інструментів рекламної та культурної дипломатії. Я вважаю, що фільми і драми, вироблені в Туреччині, які будуть дивитися в 190 країнах, сприятимуть розвитку кінотуризму і зроблять цей сектор більш помітним на міжнародній арені», — додав Ерсой.

Засновник і генеральний директор Netflix Рід Хастінгс сказав, що Туреччина була дуже важливою країною для сервісу через свою багату культуру і давні традиції сторітеллінга. «Тому ми з гордістю відкриваємо офіс в чудовому місті Стамбулі. Це рішення сприятиме тому, щоб ми виробляли більше турецьких постановок, якими будуть насолоджуватися у всьому світі», — вказав він.

Пелін Дішташ, оригінальний контент-директор Netflix в Туреччині, підкреслив, що вражаючі історії з республіки підштовхнули сервіс до майбутніх інвестицій. «Ми вважаємо, що з відкриттям Стамбульського офісу наша тісна робота з нашими творчими командами і зацікавленими сторонами буде продовжуватися ще більш ефективно. Ми продовжимо представляти оригінальні історії нашої країни 195 млн передплатників Netflix», — уклав він.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button