ВідеоУкраїна

КиївПрайд: фото та відео Маршу рівності у столиці

Марш рівності КиївПрайд пройшов 23 червня в українській столиці, його мета – подолати дискримінацію та насильство щодо ЛГБТ-спільноти. Марш проводять вже п'ятий рік поспіль – і щороку він супроводжується агресією з боку противників. Так було і цього року, однак постраждалих немає – навіть попри провокації з боку радикалів та консерваторів.

Програма цьогорічних заходів КиївПрайду розпочалася 14 червня, маршем рівності 23 червня вона завершується. Організатори повідомляють, що участь у марші взяли понад 8 тисяч людей.

Правоохоронці узяли маршрут прайду під посилений контроль ще з вечора 22 червня. у столиці чергувало понад 1000 силовиків. Підходи до парку Шевченка перекрили кордонами силовиків і металевою сіткою.


Що таке КиївПрайд?

Українська громадська організація, яка бореться за права ЛГБТ-спільнот та займається формуванням поваги до цих прав у суспільстві. Програма КиївПрайду – це різні культурно-просвітницькі заходи. Їхня мета – розповісти про проблеми ЛГБТ-спільноти в Україні та про буденне життя її представників.

Фото / Відео Юнус Ердогду | [email protected]

Twitter: @erdogduy

Facebook: facebook.com/erdogduy

İnstagram: instagram.com/ukraynahabercom/

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button