КультураТуреччинa

У Туреччині відзначають День Республіки

Туреччина відзначає 97 річницю Дня Республіки з обмеженнями щодо святкування, оскільки в країні відзначається зростання числа випадків захворювання COVID-19.

В ознаменування цього дня президент Реджеп Таїп Ердоган відвідав Аниткабір, а потім прийняв привітання в президентському комплексі, пише Hurriyet.

«З мужністю нашого славного минулого, повного перемог, ми будемо продовжувати йти до нашого спільного майбутнього в єдності, солідарності і братерстві. Спроби, з якими стикається наша країна зсередини і за кордоном, зміцнюють нашу завзятість у боротьбі і ще більше підсилюють нашу рішучість. Наша країна буде продовжувати діяти відповідно до свого власного бачення і порядку денного, незалежно від того, що говорять або роблять інші», — написав Ердоган в меморіальній книзі Аниткабіра.

День Республіки відзначається у всіх провінціях Туреччини і представництвах країни за кордоном. Місцева влада відзначить цей день світловими шоу на вулицях, а також онлайн-урочистостями.

Тим часом сотні асоціацій, юридичних товариств, неурядових організацій, урядових установ, міських рад, шкіл і підприємств вже випустили святкові послання, присвячені цій річниці.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button