ВідеоУкраїна

ВІДЕО | У Києві СБУ спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні провели антитерористичні навчання

Нейтралізували "терористів" і звільнили "заручників": СБУ і посольство Ізраїлю провели у Києві антитерористичні навчання

Служба безпеки України спільно з Посольством Держави Ізраїль провели тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних «терористів», які за легендою навчань захопили заручника.

Спільні тренування відбулися у Печерському і Деснянському районах столиці за участі підрозділів СБУ, органів державної виконавчої влади, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії.

За легендою навчань умовні «терористи» захопили в заручники представника дипломатичного представництва. Одночасно їх спільники, інша група «зловмисників» заклали імітаційний макет «саморобного вибухового пристрою» біля входу до приміщення Посольства.

Задіяні підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в різних екстремальних умовах. Під час силової фази тренувань спецпризначенці звільнили «заручників», знешкодили «вибухівку» і затримали «терористів».

Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в м. Києві та Київській області відзначила високий рівень злагодженості та ефективності дій учасників зборів.

Іноземні партнери з Держави Ізраїль подякували представникам української спецслужби за співпрацю у безпекових питаннях.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button