Туреччинa

У Туреччині індекс щастя виявився нижче середньосвітового рівня, склавши 59%

Згідно з опитуванням Global Happiness за 2020 рік, опублікованим Ipsos, в Туреччині за останнє десятиліття рівень щастя знизився на 30 процентних пунктів.

Відповідно до опитування, відсоток людей в Туреччині, які вважають себе щасливими, в 2020 році знизився до 59% з 89% в 2011 році.

За останніми даними, показник щастя в Туреччині виявився нижче середньосвітового рівня, що прирівнюється до 63%. Проте з 2019 року в країні спостерігалося невелике зростання з 53% серед тих, хто сказав, що щасливий.

В ході дослідження 13% опитаних сказали, що вони дуже щасливі, 46% відповіли, що вони дуже щасливі, а 31% заявили, що не дуже щасливі.

Тим часом, 10% учасників з Туреччини вказали, що вони зовсім незадоволені.

Разом з тим учасники сказали що «визнання себе успішною людиною» і «почуття контролю над своїм життям» є основними показниками їх щастя.

В ході дослідження Ipsos було встановлено, що найбільше число щасливих людей живуть в Китаї (93%), в Нідерландах (87%) і Саудівській Аравії (80%).

Тим часом, найнижчий індекс щастя — від 46% до 32% – зафіксований в Перу, Чилі, Іспанії, Аргентині, Угорщині та Мексиці.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button