Туреччинa

НРП: Фермери ледь вціліли під час піщаної бурі в Анкарі

Через піщану бурю, що обрушилася 12 вересня на провінцію Анкару, були зруйновані десять сіл, а життя місцевих робітників опинилися під загрозою, заявив комітет посадових осіб основної опозиційної Народно-республіканської партії (НРП) після огляду постраждалого району Полатли.

«Сезонним фермерам, які живуть в цьому районі в наметах, ледь вдалося врятуватися. Їх намети знесло», – розповів депутат НРП в Анкарі Гамзе Ташджієр.

Депутат додав, що під час бурі дорослі працювали на полях, а їхні діти перебували одні в наметах.

Комітет офіційних осіб визначив нагальні потреби тих, хто найбільш сильно постраждав від урагану, внісши вклад в роботу муніципалітету з надання допомоги.

Ташджієр зазначив, що управління по боротьбі зі стихійними лихами і надзвичайними ситуаціями Туреччини (AFAD) роздало нові намети сім’ям, які втратили свої під час шторму, але просить робітників повернути їх через два місяці.

«Заховати голову під шматок тканини-розкіш для цих сімей», – сказав він, підкресливши, що сезонним робітникам слід надати кращі умови праці.

У Комітет вказали, що, хоча під час урагану ніхто не загинув, шість з 10 сіл, постраждалих від урагану, знаходяться в жахливому стані.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button