Туреччинa

У Мардіні covid-19 пацієнтів відзначать обов’язковими браслетами

Провінційна рада охорони здоров'я південно-східного Мардіна винесла рішення, що всі пацієнти з COVID-19 будуть зобов'язані носити браслет, за зняття якого вони можуть бути оштрафовані, якщо їх викриють у порушенні запобіжних заходів.

Рада охорони Здоров’я Мардіна постановила, що офіційно зареєстровані заражені будуть носити браслети, а також люди, з якими вони близькі, яких визначатимуть через систему Міністерства охорони здоров’я.

«Було також вирішено, що будь-хто, хто зніме свій браслет, буде вважатися порушником правил ізоляції і буде оштрафований на 3 тис.150 Турецьких лір відповідно до 282 — ї статті Кодексу громадської охорони здоров’я», – цитує Duvar офіційну заяву адміністрації губернатора Мардіна.

У той час як «перевірка буде на максимальному рівні», першим порушникам таких запобіжних заходів COVID-19 в громадських місцях буде спочатку дано попередження.

«За друге порушення ви будете оштрафовані», — вказується в документі і підкреслюється, що в разі якщо порушників виявлять в громадському транспорті або комерційних транспортних засобах, «то вони будуть відсторонені від роботи на один день у разі триразового порушення».

Якщо таке повториться вчетверте, то комерційний транспортний засіб на три дні призупинить діяльність, постановила адміністрація губернатора.

Провінційна влада закликала всі муніципалітети і державних посадових осіб дотримуватися цих керівних принципів, закликаючи до дотримання закону «починаючи з судових штрафів».

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button