СвітТуреччинa

Пацієнтів з COVID-19 з ТРПК будуть лікувати в Туреччині

Анкара почне переводити пацієнтів з COVID-19 з Турецької Республіки Північного Кіпру (ТРПК) в медичні установи Туреччини, повідомив офіційний представник ТРПК.

«У цьому контексті Туреччина з півночі починає переводити пацієнтів COVID – 19 сюди в медичні служби Туреччини», — цитує Hurriyet заяву прем’єр-міністра ТРСК Ерсіна Татара.

Татар сказав, що Туреччина продовжує підтримувати турецький Кіпр у боротьбі з пандемією, оскільки вона завжди була солідарна з ТРПК у всіх питаннях.

Видання вказує, що віце-президент Туреччини Фуат Октай минулого місяця запевнив, що його країна не допустить ніякого навантаження на систему охорони здоров’я ТРПК і в разі зростання інфекцій пацієнтам буде забезпечено повітряне санітарне транспортування в турецькі лікарні.

Татар також сказав, що завдяки роботі уряду і підтримці Туреччини ТРПК подолає труднощі.

Нагадаємо, що число хворих на Турецькому Кіпрі з вівторка склало 475 осіб. У той час як в ТРПК було проведено 561 тест, три пацієнти були виписані з лікарень, а число загиблих склало чотири людини. Лікування 185 осіб триває, жоден пацієнт не перебуває в реанімації.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button