Політика

Вакарчук: «Політики не можуть «сидіти» на двох стільцях. Державні інтереси повинні бути понад усе»

«Росія тисне з усіх сторін, а ми тут сваримся. Для мене прикладом того як може працювати українська політика є наша делегація в ПАРЄ, де всі, як один, відстоюють наші інтереси»

Святослав Вакарчук закликав українських політиків до консолідованої позиції у представленні держави назовні. «Росія тисне з усіх сторін, а ми тут сваримся. Для мене прикладом того як може працювати українська політика є наша делегація в ПАРЄ, де всі, як один, відстоюють наші інтереси», — сказав Святослав Вакарчук в ефірі «Права на владу» на телеканалі «1+1».
 
«Чому сьогодні у світі вважають, що Україна не сильна? Бо останні 28 років усі політики «сидять» на двох стільцях — з одного боку державний інтерес, з іншого — приватний. І ми ніби зміцнюємо армію, але крадемо у військових. І ніби ми проти Росії, але під килимом домовляємося про щось із ними», — сказав Вакарчук.
 
На думку Святослава Вакарчука, Україні не вистачає внутрішньої співпраці для здобуття зовнішньополітичних перемог. «Усі ми хочемо звільнити українських заручників та військовополонених. Але для цього нам треба навчитися працювати разом. Чудовий приклад для нас — Ізраїль. Ізраїль дуже строкатий, там політики часто сваряться, але як тільки треба представити інтерес держави назовні — стають єдині. Люди хочуть нових змін, де державні інтереси — понад усе. Для партії «Голос» це і є головне — державний інтерес», — сказав Вакарчук. 
 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button