Політика

Фото | Партія «Голос» взяла Раду в свої руки

Прихильники партії «Голос» зібралися в День Конституції на площі Конституції разом зі Святославом Вакарчуком та взяли Верховну Раду у свої руки.

Українці оточили парламент узявшись за руки, символізуючи цим неминучість змін, які принесе у Верховну Раду наступне скликання депутатів.

 “Верховна Рада — це те місце, від якого залежить життя кожного з нас. Медична реформа, освітня реформа, боротьба з корупцією, зміна податкової системи, покращення економічної системи — все це повинно робитися в будівлі парламенту 450-ма депутатами. А що насправді? Насправді Верховна Рада приймає закони в угоду олігархам. Правила, які керують країною — це подвійні стандарти, перемога власних шкурних інтересів над державними, лицемірство та небажання об’єднуватись заради інтересів держави”, — сказав Святослав Вакарчук, лідер політичної партії “Голос” звертаючись до людей. 

 “Я хочу жити в Україні, працювати тут і створити родину. Для цього потрібно щоб Україна змінилася. І це мають бути не бутафорні, а справжні зміни”, — сказала Варвара Рахманіна, якій виповнилося сьогодні рівно 23 роки — вона народилася рівно через 13 хвилин після того, як українські депутати в 1996 році проголосували за прийняття Конституції. 

 “На жаль, парламент сьогодні не той орган влади, якому довіряють українці. І це не дивно, адже депутати поточного скликання прогуляли 150 000 робочих годин. Верховна Рада має працювати ефективно, прозоро, не порушуючи закон. Такою сьогодні є воля українського народу і партія “Голос” зробить все від неї залежне, аби цей народний запит став реальністю”, — сказав Вакарчук. 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button