ВідеоУкраїна

ВІДЕО – ФОТО | У столиці відбувся XVII Всеукраїнський фестиваль мов та культур

"Вітаємо всіх тріумфаторів змагань і бажаємо ще більших успіхів та досягнень!"

6 квітня 2019 року відбувся перший етап 17. Всеукраїнський фестивалю мов та культур у номінаціях для учнів середніх навчальних закладів. Більше ста учасників предтавили свої таланти.

Фестиваль було розпочато словами підтримки представника одного з організаторів фестивалю – Європейського університету, проректора з наукової роботи, доктора політичних наук, професора, академіка Академії політичних наук України Оніщенко Ірини Григорівни, яка висловила від імені ректора університету, Тимошенка Івана Івановича, і від себе особисто шану подібним важливим у наш час організаціям і фестивалям, наголосивши, що Європейський університет має честь приймати у своїх стінах талановитих дітей, учасників фестивалю.

Голова міжнародного культурного центру “Сяйво” проф. Сергійчук В.І. наголосив на тому, що щорічний фестиваль мов та культур вкотре стає прикладом братерства, дружби, взаєморозуміння.

Директор Міжнародної школи “Меридіан”, одного з організаторів фестивалю, Тарасенко Олена Олександрівна у вітальному слові наголосила на важливості проведення таких фестивалів, адже вже у сімнадцяте він об’єднує молодь, допомагає зміцнювати мовні і культурні зв’язки між народами.

Учасники фестивалю продемонстрували високий рівень володіння українською, англійською, турецькою мовами, вміння у читанні, говорінні, письмі, декламуванні віршів і виконанні пісень. Учасників фестивалю оцінювало професійне журі. Учні й члени журі отримали сертифікати і подарунки від спонсорів. Остаточні результати конкурсів буде оголошено після проведення другого етапу фестивалю.

XVIІ-й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ МОВ ТА КУЛЬТУР

Перший етап 17. Міжнародного фестивалю мов та культур у номінаціях для учнів середніх навчальних закладів.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button