ПолітикаТуреччинa

У Туреччині противники вакцинації заснували політичну партію

Голова «Партії за життя без нав'язування» Хаджі Алі Озхан подав повідомлення про створення нового політичного руху в Міністерство внутрішніх справ Туреччини.

Голова «Партії за життя без нав’язування» Хаджі Алі Озхан подав повідомлення про створення нового політичного руху в Міністерство внутрішніх справ Туреччини.

«Наша партія не виступає проти будь-якої партії; вона поза політикою. Представник будь-якої партії може стати членом нашого політичного руху», – зазначив Озхан.

Раніше він заявив, що нова партія виступає «проти примусового втручання і нав’язування, що здійснюються проти народу», уточнює Duvar.

«Ми проти планів, спрямованих на створення роботизованих рабів шляхом створення системи моніторингу за допомогою чіпів з використанням хімічних рідин. Ми проти вимог вакцинації або ПЛР, що пред’являються при виїзді і в’їзді в країну. Ми заперечуємо проти правил щодо дотримання масочного режиму», – сказав він.

Рух проти вакцинації в Туреччині виник під час пандемії COVID-19, а його учасники провели масштабні акції протесту у великих містах, у тому числі в Стамбулі, під назвою «Велике пробудження», йдеться в статті.

Видання зазначає, що політичні партії можуть бути створені не менш ніж тридцятьма громадянами Туреччини, які мають право стати членами політичної партії. Після того, як відповідна політична партія подає повідомлення про заснування та необхідні документи до Міністерства внутрішніх справ, МЗС видає свідоцтво про отримання статусу.

Тим часом, згідно з даними, опублікованими Міністерством охорони здоров’я 15 листопада, Туреччина на даний момент ввела понад 118,5 млн доз вакцини проти COVID-19. За даними Міністерства охорони здоров’я, понад 56,86 млн осіб отримали першу дозу вакцини і понад 49,7 млн осіб пройшли повну вакцинацію. У Туреччині також практикується третє щеплення, яке зробили більш ніж 11,68 млн осіб.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button