Світ

ЗМІ: Турецько-іранський бізнесмен Реза Зарраб отримав нове ім’я в США

Новинне онлайн-видання Tr724 повідомило про місцезнаходження турецько-іранського бізнесмена Рези Зарраба, який нібито отримав нове ім'я Аарон Голдсміт.

Новинне онлайн-видання Tr724 повідомило про місцезнаходження турецько-іранського бізнесмена Рези Зарраба, який нібито отримав нове ім’я Аарон Голдсміт.

Згідно з повідомленням, яке цитує Duvar, Зарраб змінив особистість і заснував кінну школу Next Level Performance Center в американському штаті Флорида.

Турецькі ЗМІ з’ясували, що веб-сайт під назвою PS Dressage підготував статтю, що рекламує Next Level Performance Center, який був заснований 19 червня 2021 року.

Стаття PS Dressage розповідає про колишнього тренера на ім’я Мадлен Бендфельдт, яка працює з Аароном Голдсмітом, вказує видання.

«Два місяці тому я приїхала до Аарона Голдсміта попрацювати з Sonata в Німеччині. Я дуже вдячна Кароліні Роффман за її зусилля», — зазначила вона в статті Бендфельт.

Разом з тим Голдсміт розповів, що працює в цій сфері майже 20 років.

«Я працював над стрибками, а тепер ми почали приділяти увагу об’їздці коней. Слава богу, мені допомагає дуже хороша команда», – зазначив він.

Нагадаємо, що Зарраб був заарештований в Майамі в 2016 році і звинувачений у відмиванні мільярдів доларів в рамках великої схеми з ухилення від санкцій. Після того, як він почав співпрацювати з урядом США, йому запропонували поблажливість.

Його свідчення допомогли США засудити Мехмета Хакана Атіллу, колишнього керуючого турецького державного банку Halkbank, за звинуваченнями в змові і банківському шахрайстві, включаючи порушення американських санкцій щодо Ірану.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button