ПолітикаТуреччинa

Акшенер запропонувала Ердогану спробувати судоку від «неуважності»

Лідер правої «Хорошої партії» Мераль Акшенер запропонувала президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану використовувати судоку і вітамін B проти того, що вона назвала неуважністю.

Лідер правої «Хорошої партії» Мераль Акшенер запропонувала президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану використовувати судоку і вітамін B проти того, що вона назвала неуважністю.

В ході виступу перед членами своєї партії на засіданні парламентської групи 13 жовтня Акшенер сказала, що Ердоган не пам’ятає пропозицій «Хорошої партії» щодо процесу пандемії в Туреччині, уточнює Duvar.

«Ердоган нещодавно сказав, що опозиція не виступила з жодною пропозицією, щоб допомогти Туреччині більш успішно справлятися з пандемією. Він насправді сказав це! Це схоже на жарт. Пане Ердоган, очевидно, що ви і ваша партія страждаєте синдромом вигорання. Ви втомилися від тягаря, покладеного на ваші плечі цією химерною системою», — сказала вона, маючи на увазі президентську систему, перш ніж перерахувати всі пропозиції, зроблені її партією.

За словами Акшенер, Ердоган не зміг запам’ятати пропозицій «Хорошої партії».

«На жаль, пан Ердоган не може їх згадати. Тому я хотіла б скористатися цією можливістю і порадити йому вирішувати судоку замість гри в баскетбол і приймати вітамін B. тому що, на відміну від його низького середнього бала з баскетболу, проблеми з пам’яттю президента — це національне питання», — зазначила вона, маючи на увазі недавнє відео, опубліковане президентом, на якому Ердоган грає в баскетбол з міністрами і його помічниками.

Зовсім недавно лідер основної опозиційної Народно-республіканської партії (НРП) Кемаль Киличдароглу поставив під сумнів психічний стан президента.

«Ви весь час повторюєте одне і те ж. Ви в порядку?» – запитав Киличдароглу Ердогана 9 жовтня.

Раніше лідер НРП закликав Ердогана отримати довідку про стан здоров’я після того, як президент розкритикував Киличдароглу за пропозицію, яку він, як стверджується, не робив.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button