Туреччинa

Знущання над онкохворою Айше Оздоган: Інститут судової медицини Стамбула знову запросив підтвердження, що жінка хвора на рак

Інститут судової медицини Стамбула повторно запросив у хворої на рак Айше Оздоган довідку про здоров'я. Жінка, яка вже близько двох років бореться з онкологією, була засуджена на 9 років і 4 місяці в'язниці у справі про рух Гюлена. В даний час хвороба досягла останньої стадії.

Інститут судової медицини Стамбула повторно запросив у хворої на рак Айше Оздоган довідку про здоров’я. Жінка, яка вже близько двох років бореться з онкологією, була засуджена на 9 років і 4 місяці в’язниці у справі про рух Гюлена. В даний час хвороба досягла останньої стадії.

Примітно, що раніше Айше Оздаган кілька разів надавала медичний висновок, згідно з яким лікарі рекомендували не ув’язнювати її через погане здоров’я.

«Більше не можу цього виносити. Навіщо стільки мук? Довідка про інвалідність, МРТ, томографія, результати ПЕТ, хірургічний епікриз –все це у них є», – поскаржилася жінка на відео, яке вона опублікувала в Твіттер.

«Сьогодні інститут судової медицини Стамбула шокував вимогою про повторну довідку. Вони хочуть, щоб хворий, який не може пересуватися, оббивав пороги лікарні? Ставлення до жінки, життя якої перетворилося на катастрофу, ранить серця. Невиліковна хвороба, рак. Що ще?» – прокоментував ситуацію правозахисник і депутат парламенту від ДПН Омер Фарук Гергерліоглу.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button