Туреччинa

У Туреччині жінці загрожує в’язниця за вбивство тварин

Громадянка Туреччини може стати першою обвинуваченою, засудженою до тривалого тюремного ув'язнення відповідно до нового закону про захист тварин.

Громадянка Туреччини може стати першою обвинуваченою, засудженою до тривалого тюремного ув’язнення відповідно до нового закону про захист тварин.

Жінці інкримінують тортури і вбивство домашніх тварин після того, як у дворі її будинку були виявлені тіла 11 собак, і ще сім тварин вона утримувала в поганих умовах. Згідно з новими законами, підсудній загрожує позбавлення волі строком до 10 років і шести місяців.

Підозрювана вже прославилася тим, що стала першою людиною, якій було пред’явлено звинувачення по законопроекту, що підвищив статус тварин з «власності». Раніше будь-які злочини, вчинені проти тварин, розглядалися як «матеріальний збиток», а злочинці отримували лише штрафи.

Прокуратура стверджує, що обвинувачена зігнала бездомних собак і привела їх у свій будинок. Поліція провела обшук в приміщенні після того як очевидці почули гучний гавкіт тварин з дому. Спочатку були виявлені сім собак, які кілька днів залишалися без нагляду і утримувалися в антисанітарних умовах. За сморідом, який відчувався від двору, офіцери знайшли закопані трупи собак. Підозрювана була затримана 7 серпня, наголошується в статті.

У свою чергу жінка відкинула звинувачення в тортурах, стверджуючи, що дуже любить тварин і зголосилася піклуватися про бездомних собак. Вона стверджувала, що взяла на лікування поранених тварин під свою опіку і розмістила в своєму будинку тільки сім собак і одну кішку. Жінка також сказала, що поховала у дворі лише двох собак, які померли природною смертю.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button