ЕкономікиТуреччинa

Торговці, які постраждали від антикоронавірусних обмежень, не приймають вибачень Ердогана

Колишній глава філії ПСР міста Лапсекі провінції Чанаккале Мехмет Коджабийик засудив політику уряду Ердогана в період пандемії коронавірусу.

Колишній глава філії ПСР міста Лапсекі провінції Чанаккале Мехмет Коджабийик засудив політику уряду Ердогана в період пандемії коронавірусу.

Раніше президент Туреччини публічно вибачився перед населенням і підприємцями, постраждалими від обмежень у зв’язку з заходами по боротьбі з пандемією. Однак більшість громадян, у тому числі торговці, заявили, що не пробачать Ердогана.

Мехмет Коджабийик розповів, що з 1993 року займається підприємництвом і добре розуміє стан малого і середнього бізнесу, по якому антикоронавірусні заходи вдарили сильніше всіх.

«Жоден урядовий чиновник не відвідав і не подзвонив нам під час 14-місячної пандемії. Ніхто не запитав «як твої справи, чи можеш ти займатися бізнесом, чи є у тебе потреби, як держава може допомогти тобі?». Ніхто не поцікавився «чи можете ви оплачувати оренду житла, оренду робочого місця, податки, страховку, зарплату робітників, рахунки за електрику, воду, природний газ?» Ніхто не запитав «Чи можете ви купити все необхідне для дому та дітей?» Нам не відстрочили борги, а тепер просите вибачення у торговців яки  потрапили в складну ситуацію? Ми вважаємо державу за батька, ніколи не бунтуємо, але цей батько навіть не поцікавився про наше становище у важкий час. Прийняти ваші вибачення? Як? Ви даєте відстрочку з погашення кредитів іншим,але не нам? Ви дбаєте про них, але тільки не про нас. Вибачте, пане президенте, але я не приймаю ваші вибачення», – написав у Твіттер Мехмет Коджабий.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button