Туреччинa

У Туреччині обстріляли будинок заступника голови опозиційної партії

У північно-західній турецькій провінції Сакарья невідомий обстріляв будинок заступника голови опозиційної партії майбутнього Айхана Сефера Юстюна.

Інцидент стався близько 11: 30 8 грудня, повідомив офіційний представник партії Серкан Озджан у своєму акаунті в Twitter.

Озджан розповів, що Юстюн і його сім’я під час нападу перебували не вдома. Він зазначив, що нападник мав судимість за злочини, пов’язані з бандою, і після інциденту здався поліції.

«Оскільки Юстюн і його сім’я перебували за містом, вони не постраждали. У цьому інциденті ми, на жаль, бачимо точку, до якої підійшов наш округ, і ніхто не знаходиться в безпеці з точки зору свого життя і майна», — написав Озджан.

Озджан заявив, що ці атаки не зупинять партію майбутнього, яка вірна принципу «чистої політики і безпечного майбутнього».

Голова партії майбутнього Ахмет Давутоглу також опублікував заяву про збройний напад в Twitter, підкресливши, що такі погрози не змусять його партію звернути зі шляху.

«Ми не боїмося! Ті, хто стріляв у будинок нашого заступника голови Айхана Сефера Юстюна, і ті, хто стоїть за ним, повинні знати, що їм не вдасться зіштовхнути нас з нашого шляху. Ті, хто говорить про судову реформу, повинні в першу чергу охороняти громадський порядок від банд!» – написав Давутоглу.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button