Туреччинa

Свобода слова і в’язні совісті: перший крок Бабаджана, якщо його партія прийде до влади.

«Питання свободи залежить від політичної волі. Це можна зробити всього одним клацанням пальців. Що стосується ЗМІ. Ми скажемо журналістам, оглядачам «Друзі, тепер ви вільні, працюйте в рамках універсальних законів, пишіть, знімайте. Ми більше не будемо втручатися у ваші справи». Так просто», – сказав політик.«Якщо ми прийдемо до влади, то насамперед звільнимо в'язнів совісті. Це буде першим питанням в перший же день засідання парламенту. Нехай всі бачать і тоді інші почнуть думати вільно»

Свобода слова і в’язні совісті: перший крок Бабаджана, якщо його партія прийде до влади лідер DEVA розповів про плани, якщо партія прийде до влади.

В інтерв’ю Джунейту Оздеміру на YouTube-каналі журналіста політик сказав, що перше, що буде зроблено – це звільнення політичних в’язнів.

За його словами, одним з головних питань для країни є питання свободи. При цьому Бабаджан зазначив, що журналісти в Туреччині не почуваються вільними.

«Питання свободи залежить від політичної волі. Це можна зробити всього одним клацанням пальців. Що стосується ЗМІ. Ми скажемо журналістам, оглядачам «Друзі, тепер ви вільні, працюйте в рамках універсальних законів, пишіть, знімайте. Ми більше не будемо втручатися у ваші справи». Так просто», – сказав політик.«Якщо ми прийдемо до влади, то насамперед звільнимо в’язнів совісті. Це буде першим питанням в перший же день засідання парламенту. Нехай всі бачать і тоді інші почнуть думати вільно» – додав Бабаджан.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button