ПолітикаТуреччинa

Депутат ПСР попалася на власній брехні

У соціальних мережах з'явилося відео, на якому депутат парламенту від ПСР Равза Кавакчи Кан керує автомобілем марки Mercedes, при тому, що раніше народна обраниця запевняла, що ніколи не кермувала машину такого класу.

У соціальних мережах з’явилося відео, на якому депутат парламенту від ПСР Равза Кавакчи Кан керує автомобілем марки Mercedes, при тому, що раніше народна обраниця запевняла, що ніколи не кермувала машину такого класу.

Міністр промисловості та технологій Мустафа Варанк опублікував твіт, в якому говориться, що «коли його батько передав ресторан в Гіімкенті, сім’я продала Fiat Doblo». Депутат Кан вирішила залишити коментар і написала, що для неї немає нічого кращого, ніж стара модель Renault Broadway 1988-1990 років.

Один з користувачів нагадав Равза Кавакчи Кан, що крім любові до Broadway вона ще їздить на Mercedes. На що депутат заявила, що ніколи не керувала Mercedes. Однак через деякий час їй довелося перевести все жартома оскільки вона зрозуміла, що попалася на власній брехні. Адже раніше депутат вже публікувала у себе в Instagram відео, на якому видно, як вона сидить за кермом автомобіля німецької марки.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button