СвітТуреччинa

Молодь Туреччини нещаслива і хоче жити в іншій країні

Молоді люди в Туреччині відчувають себе нещасними і турбуються про майбутнє, показує дослідження, в якому учасників запитували про їхні стосунки з релігією, політикою, сім'єю, суспільством, а також про їх інтернет-звички.

Результати дослідження, проведеного стамбульським університетом Едітепе і консалтинговою компанією MAK серед молодих людей у віці 18-29 років в період з 13 липня по 20 серпня.

Щонайменше половина молодих людей відповіли, що вони нещасливі, згідно з дослідженням, в якому запитували про їх загальний настрій. Частка тих, хто заявив, що вони щасливі або дуже щасливі, склала всього 26%. Стільки ж опитаних дотримувалися думки, що для того, щоб бути щасливим, перш за все, необхідно мати гроші. За цією відповіддю послідували «статус», «духовність» і «сім’я» відповідно.

75% молодих людей готові жити в іншій країні, якби їм надали тимчасову можливість. Якщо громадянство іншої країни було надано на постійній основі, то частка тих, хто готовий покинути Туреччину, склала 64%. Крім того, 43% турецької молоді хочуть жити в європейських країнах, 40% — в США або Канаді і 15% — в Скандинавських країнах. Найголовнішою причиною бажання жити в іншій країні був «пошук кращого майбутнього».

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button