Туреччинa

Туреччина може ввести більш суворі заходи по боротьбі з коронавірусом

Туреччина може ввести більш суворі заходи, якщо число випадків захворювання COVID-19, яке вже наблизилося до 350 тис., не скоротиться в найближчі тижні.

В даний час влада зважує можливі запобіжні заходи для стримування поширення інфекції, включаючи нічну або вихідну комендантську годину у великих провінціях, а також обмеження, які будуть введені для певних вікових груп, вказує Hurriyet.

За їхніми оцінками, з настанням холодів люди все частіше збираються в закритих приміщеннях і громадських місцях, таких як ресторани і кафе, і не повністю дотримуються антивірусних заходів.

Очікується, що наслідки відновлення роботи шкіл і збору людей в закритих приміщеннях будуть видні в найближчі два тижні, і чиновники приймуть рішення про додаткові заходи, якщо це необхідно.

В рамках цих «зимових заходів» перевірки в закритих приміщеннях і громадському транспорті будуть проводитися щодня, а робочий час може бути змінено.

Але ці дії будуть розгортатися поступово в залежності від того, який курс прийме спалах, наголошується в статті.

Провінції можуть самостійно вибирати і застосовувати ці обмеження, беручи до уваги кількість випадків захворювання в своїх регіонах.

Кількість випадків зараження в найближчі 15 днів визначить, які «зимові заходи» будуть схвалені.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button