Туреччинa

Однорічна Бахар, позбавлена грудного молока, не їсть, не спить, а постійно плаче

14-місячну Бахар Хюма Аташ залишили без грудного молока. Дівчинка, що відстає в розвитку, не може їсти іншу їжу, вередує і плаче. «Ми не знаємо, що робити. Справи погані», - поскаржився дядько дитини, після того, як її мати взяли під варту.

24 вересня Султан Аташ і її чоловіка Ібрахіма Аташа заарештували за підозрою у зв’язках з рухом Гюлена. За рішенням чергового судді мирового суду сімейну пару взяли під варту і відправили до в’язниці – чоловіка в Сіліврі, а жінку в Бакиркей. Без батьків залишилися двоє дітей-14-місячна Бахар Хюма і 3-річна Вільдан Назли. Дівчаток передали бабусі і дідусеві, які страждають на астму і тиск.

Як повідомляє агентство Kronos, важче всього доводиться маленькій Бахар Хюма. Дівчинка перебуває на грудному вигодовуванні, проте вже давно не бачила свою матір. Жінці заборонили бачитися з дитиною через введеного у в’язниці карантину у зв’язку з коронавірусною інфекцією. При цьому дитина, відстає від своїх ровесників на 6-7 місяців у розвитку, відмовляється від твердої їжі, постійно плаче і погано спить.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button