СвітТуреччинa

Трамп заробив 1 млн доларів на Trump Towers в Стамбулі

The New York Times повідомляє, що президент США Дональд Трамп заробив у Туреччині один мільйон доларів, помістивши своє ім'я на двох вежах в Стамбулі.

У статті говорилося, що за перші два роки свого президентства Трамп отримав від зарубіжних операцій 73 млн доларів. Це включало його нерухомість в Шотландії та Ірландії, а також 3 млн доларів з Філіппін, 2,3 млн доларів з Індії і 1 млн доларів з Туреччини.

Трамп вже давно має ділові зв’язки в Туреччині, найбільш помітним прикладом чого є Trump Towers Istanbul, яка використовує ім’я американського президента.

Trump Organization описує ці будівлі на своєму сайті як «пам’ятку історичного міста Стамбула», і це перша і єдина Офісна і Житлова вежа організації в Європі з офісами, квартирами і висококласними магазинами.

У свою чергу Duvar зазначає, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган був присутній на церемонії відкриття офісних і житлових веж ще в 2012 році.

Мехмет Алі Ялчиндаг, голова найстарішої державної торгової групи Туреччини-турецько-американської ділової ради, – співпрацював з Дональдом Трампом і його дочкою Іванкою Трамп в Стамбульській угоді по Trump Towers.

У звіті американського видання також говориться, що Трамп не платив ніякого федерального прибуткового податку протягом 10 з останніх 15 років.

Він заплатив тільки 750 доларів федерального прибуткового податку в той рік, коли вступив на посаду в Білому домі в 2016 році, і ще 750 доларів через рік після цього в 2017 році, пише видання.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button