Туреччинa

Колишнього офіцера поліції-інваліда піддали принизливому голому огляду у в’язниці

Колишній поліцейський-інвалід на 98 відсотків, якого відправили до в'язниці після того, як Верховний суд залишив його вирок в силі, був підданий обшуку з повним роздяганням під час прийому до в'язниці.

Колишній поліцейський-інвалід на 98 відсотків, якого відправили до в’язниці після того, як Верховний суд залишив його вирок в силі, був підданий обшуку з повним роздяганням під час прийому до в’язниці.

Нагадаємо, раніше депутат парламенту Туреччини від правлячої ПСР Озлем Зенгін заявила, що твердження про те, що в турецьких в’язницях практикується особистий огляд з повним роздяганням, не мають підстав. Однак тема не припиняє бути актуальною – діячі мистецтва, письменники, журналісти та правозахисники заявляють, що піддавалися голому огляду у виправних установах.

З’ясувалося, що обшуку з повним роздяганням піддався у в’язниці, і колишній офіцер поліції Білял Конакчі. Чоловік є інвалідом з 2009 року-під час знешкодження вибухового пристрою, закладеного терористами РПК, Конакчі отримав поранення очей, йому відірвало праву руку і пальці лівої руки. Пізніше вже сліпого колишнього офіцера поліції визнали причетним до руху Гюлена. Нещодавно Верховний суд залишив його вирок в силі і відправив у в’язницю.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button