ЕкономікиПолітикаТуреччинa

Через чутки про обмежувальні заходи по депозитах люди стали скуповувати сейфи і зберігати накопичення вдома

Чутки про обмежувальні заходи по депозитах змушують людей купувати сейфи і зберігати накопичення вдома, заявив депутат парламенту від НРП, заступник голови опозиційної партії Бюлент Кушоглу.

За його словами, ця ситуація за короткий час призвела до дефіциту сейфів, яких вже не знайти в багатьох містах, особливо в Стамбулі. Кушоглу підкреслив, що для того, щоб економіка була хорошою, щоб інвестувати і збільшувати зайнятість, в першу чергу необхідно довіряти. Щоб мати можливість довіряти економіці, повинні бути закони, справедливість і віра в державні інститути і законодавство.

«Керівництво Туреччини не вселяє довіри. У будь-якому випадку немає ні справедливості, ні закону. Отже, в таких умовах економіка не може бути хорошою. Навіть ті, хто заробив найбільше грошей під час правління ПСР, не довіряють владі. Надмірне зростання продажів сейфів за готівковий розрахунок свідчить про недовіру до чинної влади. Люди зберігають гроші не в банку, а вдома в сейфі. Купують сейфи бо побоюються, що їх накопичення конфіскують. Це ознака незахищеності», – заявив політик.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button