Туреччинa

Вбивство вагітної жінки розкрито через 7 років

22-річна Зейнеп Сегют зникла безвісти ще 24 грудня 2013 року в районі Сейхан міста Адана, але її мати Арбійе весь цей час шукала правду, яка врешті-решт виявилася дуже гіркою.

7 років тому після розлучення з попереднім чоловіком Зейнеп залишилася з 2 дітьми і познайомилася з Савашем Санатманом, який на той час працював таксистом.

Поліцейські Адани, після виходу телепередачі про зниклу дівчину почали нове розслідування і звернули увагу на те, що свідчення Саваша не збігаються з переміщенням його автомобіля, зафіксованому в системі дорожнього контролю.

Незабаром чоловік зізнався, що його родич Ерсін Ялчинкая, будучи в гостях у них вдома, в ході сварки задушив подушкою його кохану Зейнеп, яка в той час була вагітною.

Чоловіки поклали тіловбитої дівчини у валізу, вивезли його на таксі Саваша за місто до іншої своєї родички Назли і скинули в річку, а потім повернулися додому і подали заяву в поліцію про зникнення Зейнеп.

Через 7 років справу було перекваліфіковано з «безвісти зниклої» в «навмисне вбивство». Після надання свідчень поліцейським вдалося знайти валізу з останками тіла Зейнеп, які були відправлені на судово-медичну експертизу.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button