Туреччинa

Молоді турки, які голосували за ПСР і ПНД, хочуть жити за кордоном

«Результати опитування не викликають подиву з урахуванням безробіття, проблем з можливістю отримання освіти, обмеженою свободою вираження думок і всіх нерівностей. Коли ми порівнюємо вибір молодих людей жити за кордоном відповідно до політичних партій, за які вони голосували, ми бачимо, що майже половина молодих людей, що належать до ПСР, хотіла б жити за кордоном і готова виїхати за сприятливих обставин»

Більше половини молодих турків виявили бажання переїхати за кордон. Такими є результати дослідження, проведеного Фондом соціальної демократії (SODEV).

Згідно з підсумками опитування 62,5% молодих громадян Туреччини хочуть жити за кордоном. Кількість молодих прихильників ПСР, які взяли участь в анкетуванні склало 47%, прихильників НРП – 74,4%, Хорошої партії – 68,8%, ПНД – 68,6%.

«Результати опитування не викликають подиву з урахуванням безробіття, проблем з можливістю отримання освіти, обмеженою свободою вираження думок і всіх нерівностей. Коли ми порівнюємо вибір молодих людей жити за кордоном відповідно до політичних партій, за які вони голосували, ми бачимо, що майже половина молодих людей, що належать до ПСР, хотіла б жити за кордоном і готова виїхати за сприятливих обставин», – відзначають експерти SODEV.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button