Економіки

Bolt продовжує розширювати спектр своїх послуг в Україні та запускається у Львові

Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета ― полегшити пересування містом і зробити цей процес швидким і надійним.

Перед початком туристичного сезону компанія Bolt (раніше відома як Taxify) запускає свій сервіс у Львові. Мешканці та гості міста зможуть скористатися послугами Bolt, починаючи з 14 березня 2019 року. На честь запуску сервісу протягом першого тижня на львівських клієнтів чекають знижки до 50%.

Тарифи на поїздки у Львові

Послуга категорія Bolt категорія Comfort
Подача авто 21 грн 28 грн
1 км 5 грн 5.30 грн

Компанія Bolt почала працювати в Києві минулого літа, перед новим роком ― у Харкові, а зараз продовжує швидко розвиватися далі. «Однією із ключових відмінностей Bolt від конкурентів є краще ставлення до водіїв. Ми віримо, що це відображається безпосередньо на якості послуг, що отримують пасажири. Кияни та харків’яни вже мали можливість оцінити підхід Bolt до роботи, а тепер настала черга львів’ян», ― коментує регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

Сервіс розростається світом надзвичайно швидко: вже більше 25 мільйонів клієнтів користуються цим додатком. Bolt вбачає свою місію в тому, щоб зробити мобільним кожного та загалом змінити підхід до пасажирських перевезень. Наразі світова тенденція передбачає відмову від володіння власним транспортом, а натомість пропонує практикування райдшерінгу.

Інформація про Bolt

Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета ― полегшити пересування містом і зробити цей процес швидким і надійним.

Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздоку Європі й Африці.Її інвестори ― Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.

Bolt має 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу: www.bolt.eu.

 Про CEO

Маркус Вілліг — засновник і CEO компанії Bolt (колишньої Taxify). Він створив платформу в 2013 році в 19-річному віці разом із братом Мартіном, що працював у Skype. Маркус був відмічений у рейтингу Forbes Європа «30 до 30» як наймолодший CEO та засновник мільярдної компанії в Європі.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button