Туреччинa

DW: У Туреччині виділили 2 млрд лір на будівництво 36 нових в’язниць

В рамках інвестиційної програми на 2022 рік, підписаної президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, значно збільшилося фінансування, що виділяється на розвідку і Служби безпеки, а також на будівництво в'язниць по всій країні, повідомляє Deutsche Welle.

В рамках інвестиційної програми на 2022 рік, підписаної президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, значно збільшилося фінансування, що виділяється на розвідку і Служби безпеки, а також на будівництво в’язниць по всій країні, повідомляє Deutsche Welle.

Відповідно, Міністерству юстиції республіки було виділено 2 млрд турецьких лір на будівництво 36 нових в’язниць в 2022 році, вказує видання.

Згідно з повідомленням Deutsche Welle, цього року Національній розвідувальній організації Туреччини (MIT) надано 825 млн лір. У минулому році бюджет організації становив 300 млн лір, проте він був значно перевищений, в результаті чого було витрачено 631 млн лір.

Мільйони лір також були виділені турецькій поліції. Бюджет організації поповниться на суму 11 млн лір на закупівлю техніки та обладнання «для боротьби з обігом наркотиків» і ще на 80 млн лір на цілі «посилення контртерористичної діяльності». Також на підрозділ «розвідувальні служби» організації на період 2022-2023 років виділено в цілому 400 млн лір.

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button