Туреччинa

Відносно співробітника муніципальної поліції, який розкрив масштабні корупційні махінації в міській мерії, розпочато розслідування  

Муніципалітет Туфанбейлі, провінція Адана, опинився в центрі великого корупційного скандалу.

Муніципальний поліцейський М. Д. передав у вищестоящі органи, що мер міста від правлячої ПСР Ремзі Ергю привласнив бюджетні кошти, виділені на різні міські фестивалі та заходи, відзвітувавши, що вони нібито проведені. При цьому градоначальник продав придбані для муніципалітету 1,5 роки тому службові автомобілі. Поліцейський вимагав провести розслідування щодо керівництва мерії.

«Мій обов’язок-стежити за несправедливими і незаконними діями, які не виконуються відповідно до інтересів нашої держави, і повідомляти про них владі», – сказав М.Д., зазначивши, що нічого не вигадав і не кого не обмовляв.

Про корупційний скандал в муніципалітеті Туфанбейлі написала газета Cumhuriyet. Після виходу матеріалу поліцейського, який раніше стежив за громадським правопорядком, відсторонили від обов’язків і посадили охоронцем в будку без скла та опалення. Крім того, відносно М. Д. розпочато службове розслідування.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button