СвітТуреччинa

Увага, в Туреччині банда злочинців продає підроблені довідки з негативним результатом Covid-19!

В інтерв'ю турецькій пресі перевірені джерела стверджували, що в Стамбулі з'явилася банда злочинців, яка «продає довідки з негативними результатами тесту на Covid-19», схвалені Міністерством охорони здоров'я, при цьому ціна такої довідки всього лише на 50 Турецьких лір (6 доларів) більше, ніж звичайна вартість тесту.

1500 турецьких громадян, які приїхали з Туреччини до Німеччини з негативним тестом на Covid-19, при повторному проходженні тестів в Німеччині отримали позитивний результат.

Ці люди стверджували, що в аеропорту Стамбула діяла банда, яка продавала «негативний результат на Covid-19 без перевірки». Багато людей заявили, що вони заплатили на 50 Турецьких лір (6 доларів) більше, ніж зазвичай, здали тест і без очікування результату відразу сіли в літак з довідкою з негативним результатом.

Надаючи інтерв’ю журналістам газети  «Сезджу» (Sözcü) у зв’язку з цим інцидентом, турецькі громадяни, яких звали A. K. і А.Т., сказали: «Вони знайшли нас через наших друзів. Сказали, що можуть видати результати тесту в терміновому порядку. Наші друзі отримали результати без проходження тесту. Те ж саме вони запропонували нам, але ми не відмовилися».

Невідомо скільком людям банда продала негативні результати тестів.

Незважаючи на твердження деяких громадян, про те, що в аеропортах Туреччини орудує банда, яка видає підроблені довідки з негативними результатами на корона-вірус, офіційне розслідування так досі і не було розпочато.

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button