ЕкономікиТуреччинa

Кількість самогубств з економічних причин досягла 76 випадків за дев’ять місяців

Економічні проблеми стали причиною спроби суїциду 104 громадян з яких загинуло 76 осіб за останні дев'ять місяців. Про це йдеться в 514-сторінковій доповіді комітету з праці Демократичної партії народів, представленій на розгляді бюджету міністерства з праці та соціальної безпеки Туреччини і підвідомчих міністерству органів.

Економічні проблеми стали причиною спроби суїциду 104 громадян з яких загинуло 76 осіб за останні дев’ять місяців. Про це йдеться в 514-сторінковій доповіді комітету з праці Демократичної партії народів, представленій на розгляді бюджету міністерства з праці та соціальної безпеки Туреччини і підвідомчих міністерству органів.

Документ під назвою «Порядок денний і порушення прав у сфері праці», що охоплює період з 1 січня по 30 жовтня, представив депутат ДПН Недждет Іпекюз.

Доповідь включає щоденні дані про порушення прав у сфері праці, нещасні випадки на виробництві, вимоги робітників, страйки і звільнених робітників через те, що вони були членами профспілок.

В об’ємному документі також підкреслюються показники інфляції і бідності. Відзначається, що Туреччина в цьому плані сильно відстає в рейтингу серед країн Європейського Союзу.

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button