ЕкономікиПолітикаТуреччинa

Виборці правлячих партій незадоволені поганим управлінням економікою

Засновник і директор дослідницької компанії MetroPOLL Озер Сенджар поділився підсумками опитування «Економічне управління». З'ясувалося, що виборці ПСР і ПНР вважають, що діюча влада погано управляє економікою країни.

Засновник і директор дослідницької компанії MetroPOLL Озер Сенджар поділився підсумками опитування «Економічне управління». З’ясувалося, що виборці ПСР і ПНР вважають, що діюча влада погано управляє економікою країни.

«Для наших читачів, які цікавляться, чи будуть дострокові вибори. Уряд не буде проводити дострокові вибори, поки сформована думка не буде хоч частково виправленою», – написав у Твіттер Сенджар.

Як повідомляє газета Cumhuriyet, в рамках опитування виборців запитали: «Як ви вважаєте, останнім часом в нашій країні управління економікою велося добре чи погано?». Згідно з результатами, 60 відсотків виборців ПСР і 80 відсотків виборців ПНР вважають, що економікою погано керують. Середня частка з числа прихильників опозиційних партій, які вважають, що управління економікою ведеться на поганому рівні, склала 98 відсотків.

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button