Туреччинa

ЗМІ: У турецькій провінції ввели обмеження для мігрантів

Адміністрація губернатора провінції Болу на північному заході Туреччини опублікувала список обмежень, що стосуються мігрантів, включаючи комендантську годину, повідомляє Diken.

Адміністрація губернатора провінції Болу на північному заході Туреччини опублікувала список обмежень, що стосуються мігрантів, включаючи комендантську годину, повідомляє Diken.

Губернатор Болу Ахмет Юміт оголосив про нові обмеження під час засідання муніципальної ради, на якому були присутні представники мігрантів з Іраку, Сирії, Афганістану та Ірану, зазначає сайт.

Біженців, які проживають в місті, попросили «поважати культуру і традиції турецького суспільства» і слідувати обмеженням, включаючи дотримання комендантської години після 21:00, за винятком екстреної необхідності, утримуватися від політичних дебатів і конфліктів, говорити турецькою мовою, утримуватися від гучних розмов, які «можуть перешкодити іншим», а також уникати скупчення в громадських місцях, вказується в статті.

Раніше цього року мер Болу піддався критиці через свої антимігрантські висловлювання щодо того, що з іноземців у місті стягуватимуть десятикратну плату за воду та вивезення сміття. Заяви чиновника стали причиною розслідування, ініційованого Генеральною прокуратурою Болу.

Юміт також попросив біженців не вивішувати прапори, крім турецького, і відмовитися від використання «зайвих» спецій під час приготування їжі, щоб не турбувати сусідів.

Видання також підкреслює, що в Туреччині проживає найбільша в світі спільнота біженців: близько 4 млн, 3,7 млн з яких — сирійці. За оцінками, 200 тис. афганців складають другу за величиною групу в країні.

 

 

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button