Туреччинa

20 місяців у в’язниці і параліч обличчя: Чоловік отримав термін за прекрасне читання Корану

Хворий ув'язнений в'язниці Кириклар в Ізмірі Акіф Сари не може відкрити праве око і не відчуває праву сторону обличчя і пальці. У чоловіка стався параліч лицьового нерва. Через довге перебування в тюремній камері Сари підірвав своє психічне здоров'я і почав страждати від галюцинацій.

Хворий ув’язнений в’язниці Кириклар в Ізмірі Акіф Сари не може відкрити праве око і не відчуває праву сторону обличчя і пальці. У чоловіка стався параліч лицьового нерва. Через довге перебування в тюремній камері Сари підірвав своє психічне здоров’я і почав страждати від галюцинацій.

Колишній співробітник закритої з надзвичайного декрету громадської асоціації Акіф Сари був заарештований за доносом і звинуваченням у використанні забороненого мобільного додатку ByLock. У листопаді 2020 року суд засудив чоловіка до 10 років позбавлення волі з відбуванням покарання у в’язниці №2 типу F Кириклар в Ізмірі.

Як розповіла дружина хворого ув’язненого Меліке Сари, на суді один зі свідків розповів, що «Акіф Сари мав приємний голос, читав нам Коран і здійснював з нами намаз».

 

 

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button