Наука та IT

Випускник ліцею «Чорноморський» отримав перший Британський атестат

З Британським атестатом Голіков вступає відразу на перший курс університету Канберрі. Йому не треба проходити додатковий підготовчий курс перед вступом.

Данило Голіков перший випускник ліцею «Чорноморський», який отримав Британський атестат про повну загальну середню освіту міжнародного зразка А-Level.

«Навчання в ліцеї дозволило мені добре опанувати англійську мову, – каже Данило. – Підготовку до іспитів проводили на високому рівні. Заняття мав з дисциплін, які необхідні для вступу до вищих навчальних закладів світу. У моєму випадку це були математика, англійська та інформаційні технології. Викладачі пояснювали аспекти британської системи освіти, які відрізняються від нашої».

За його словами, знання, які він отримав у ліцеї «Чорноморський», дуже допомогли скласти іспит. Адже під час підготовки мав безліч практичних занять для роботи над екзаменаційними матеріалами минулих років і освоїв навички здачі подібних іспитів.

Данило Голіков вирішив вступати в австралійський Університет Канберрі на спеціальність «Програмна інженерія».

«Три роки тому я їздив до Австралії, і вже тоді зацікавився перспективою навчання в цій країні, – розповідає він. – Порівнявши різні програми світових університетів, я прийшов до висновку, що Університет Канберрі – це найкращий вибір. Цьогоріч ВНЗ зайняв 18 місце серед наймолодших університетів світу. Навчання там дасть мені можливість вчитися у найкращих фахівців в області інформаційних технологій».

У ліцеї «Чорноморський» Данило навчався з 7 класу.

«Для Дані і для нас ліцей, який завжди працював в інноваційних проектах, був особливим. Ще одне підтвердження цьому – можливість отримати український і Британський атестати одночасно, – кажуть батьки хлопчика. – Ми знали, що Британський атестат визнають не лише у Великій Британії, але і по всьому світу. Наприклад, у більшості країн Європи, в США, Канаді, Австралії, Новій Зеландії. А Даня давно мріяв навчатися в австралійському Університеті Канберрі. У 11 класі він пройшов підготовку до іспитів на Pearson Edexcel International A-levels кваліфікацію. Весь рік напружено працював, і за допомогою високопрофесійних вчителів підготувався, щоб успішно скласти іспити. Зараз ми готуємо документи до вступу в університет його мрії».

Для батьків було дуже важливо, що готуючись до іспитів, Данило в ліцеї «Чорноморський» проходив поглиблене вивчення англійською мовою саме тих предметів, які цікаві йому, і з якими він пов’язував майбутню професію в ІТ-індустрії.

З Британським атестатом Голіков вступає відразу на перший курс університету Канберрі. Йому не треба проходити додатковий підготовчий курс перед вступом.

У ліцеї «Чорноморський» він також заздалегідь познайомився з вимогами та особливостями навчального процесу в зарубіжних університетах. Тому йому не потрібна тривала адаптація.

«Набуті знання і в результаті отримання Британського атестата – це хороший старт подальшого навчання нашого сина, побудови його кар’єри, професійного та особистісного зростання. Ми вдячні ліцею «Чорноморський» за таку можливість», – розповідають батьки Данила.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Отличный результат Pearson Edexcel International A – levels (Британский аттестат) в лицее «Черноморский»! ⠀ ✅ Подготовка к экзаменам в 2020 году прошла успешно! ⠀ 🎓 Первый Британский аттестат получен! ⠀ Поздравляем 👏🏻 выпускника 11-го класса Голикова Даниила с отличными результатами и желаем ему успехов в дальнейшей учёбе! ⠀ 👇🏻 Даниил с радостью поделился с нами своими впечатлениями об учебе, подготовке к экзаменам и планах на будущее. ⠀ Как проходила подготовка к сдаче экзаменов в лицее❓ ⠀ — Занятия были организованы по дисциплинам необходимым для поступления в высшие учебные заведения мира. В моем случае это были математика, английский и информационные технологии. Преподаватели объясняли аспекты британской системы образования, которые отличаются от нашей. Также обучение позволило мне хорошо овладеть английским языком, получить опыт изучения профильных предметов на английском. Подготовка проводилась на высоком уровне. ⠀ Помогли ли знания, полученные в лицее сдать экзамен ❓ ⠀ — Определенно, да. В ходе подготовки было проведено множество практических занятий для работы над экзаменационными материалами прошлых лет и обучения навыкам сдачи подобных экзаменов. Это дало мне уверенность во время написания итоговых работ. ⠀ Какой ВУЗ выбрал ты❓ ⠀ — Я поступаю в Университет Канберры, который находится в столице Австралии, на бакалавра, специальность «Программная инженерия». Желание учиться в университете Канберры зародилось давно. Три года назад я ездил в Австралию… ⠀ ❗️Продолжение читайте в карусели 👆🏻 ⠀ #PearsonEdexcelInternational #лицейчерноморский #PearsonInternationalSchool #ALevel #IAL

Школа – Ліцей Чорноморский (@lyceum_chernomorsky)'in paylaştığı bir gönderi ()

Підписатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button